090 100 126
info@centerstrike.si
Cena enkratnega telefonskega klica je 1,29€ z DDV

OSNOVNE INFORMACIJE

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila o uporabi piškotkov. V skladu s tem zakonom in z Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 136/2009/ES moramo od vas pridobiti soglasje za uporabo nekaterih piškotkov na naši strani. Spoštujemo zasebnost in vas prosimo, da piškotke sprejmete, saj bo z njimi naša spletna stran delovala bolje in vam nudila boljšo uporabniško izkušnjo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotek (angl. cookie) je majhna besedilna datoteka, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran, in običajno vsebuje: ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka in vrednost (navadno naključno ustvarjeno edinstveno število). Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani oziroma za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali prepoznavanje posameznika; če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko v nastavitvah spremenite tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.  

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJA NAŠA SPLETNA STRAN?

Lastnik te spletne strani je PAS d. o. o.

Upravljavec te spletne strani je D CHANGE, spletne in jezikovne storitve, Nina Karničnik, s. p. (www.d-change.net). 

Vaši podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in ne bodo v nobenem primeru brez vaše privolitve posredovani tretjim osebam ali uporabljeni v druge namene.

VRSTE PIŠKOTKOV

1. Piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletne strani

Nujno potrebne piškotke bomo na vašo napravo vedno nameščali, saj brez njih naša spletna stran ne deluje pravilno. Med nujno potrebne piškotke uvrščamo piškotke, ki vam omogočajo dostop do spletne strani, delovanje posameznih funkcionalnosti spletne strani in hkrati ne zbirajo analitičnih ali drugih podatkov o vašem obisku.

2. Drugi lastni analitični piškotki

To so analitični in funkcijski piškotki in jih neposredno namešča naša spletna stran. Podatki, ki se zbirajo prek drugih lastnih piškotkov, so na voljo tudi ponudniku storitve, prek katerega izvajamo merjenje obiska in uporabe naše spletne strani.

3. Piškotki tretjih oseb

Med piškotke tretjih oseb spadajo analitični in funkcijski piškotki, ki jih na vašo napravo nameščajo druga podjetja, kot so Facebook Inc. in Google Inc. Ti piškotki omogočajo uporabo vtičnikov in funkcij na naši strani, ki so povezani z njihovimi družbenimi omrežji in drugimi platformami. Ta spletna stran uporablja piškotke storitve Google Analytics (__ga, __gat). Ti piškotki štejejo obiskovalce in analizirajo promet na spletni strani.

TABELA UPORABLJENIH PIŠKOTKOV NA TEJ SPLETNI STRANI

 IME PIŠKOTKA  TRAJANJE

09847a87eb8bf8283c8d486cd03e60e5

Do konca seje brskanja

149360785d0aa074b409ae1aa6431d10

Do konca seje brskanja
7ae654a9071d7787240e9d28996ec921 Do konca seje brskanja
Jbcookies 1 leto
__ga 2 leti 
__gat 10 minut 

KAKO UPRAVLJATI S PIŠKOTKI?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškotke. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

Delovni čas

Od ponedeljka do četrtka: 14.00-22.00

Petek: 10.00-01.00

Sobota: 10.00-01.00

Nedelja: 10.00-21.00

Pot do nas